Afbeelding

Spoorcafé sluit af met De Grote Spoorzone Kennisquiz

Algemeen

EMMAWIJK - In het Perrontheater aan de Westerlaan 9 wordt woensdagavond 19 december om 19.30 uur het Spoorcafé-jaar afgesloten met De Grote Spoorzone Kennisquiz.

In de Spoorcafés van 2018 zijn veel onderwerpen over de Spoorzone met bewoners, ondernemers, studenten en overige geïnteresseerden besproken. Bezoekers kunnen woensdag hun kennis van de Spoorzone testen. De Grote Spoorzone Kennisquiz is opgebouwd uit twee vragenrondes. Samen met de andere deelnemers kunen bezoekers hun kennis testen aan de hand van feiten, foto's en logo's in en over de Spoorzone. Na afloop van de tweede vragenronde worden de winnaars van de quiz bekend gemaakt en vindt de prijsuitreiking plaats.

Het Spoorcafé van januari gaat niet door. Het Spoorcafé van februari vindt in verband met de voorjaarsvakantie niet op de derde maar op de vierde woensdag van de maand plaats: op woensdag 27 februari. Het Spoorcafé is de plek om op een laagdrempelige wijze over ontwikkelingen in de Spoorzone met elkaar in gesprek te gaan, ideeën uit te wisselen en om initiatieven te starten. Iedereen is welkom om mee te denken en mee te doen. Het Spoorcafé is een initiatief van gemeente Zwolle, provincie Overijssel, NS en ProRail.

Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 16 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 16 uur geleden