Afbeelding

Samen zonnepanelen aanschaffen

Algemeen

STADSHAGEN - Bewoners in Stadshagen die interesse hebben om binnenkort zonnepanelen aan te schaffen, zijn op 24 januari om 19.30 uur welkom in het Zonnehuis aan de Nijenhuislaan 175. Een aantal buren heeft een burenaanbod voor zonnepanelen samengesteld en vertellen hier graag meer over. Door dit samen te doen is het voordeliger en makkelijker.

Er zijn verschillende offertes van leveranciers uit de regio vergeleken, samen met een onafhankelijk energieadviseur op basis van kwaliteit, service en prijs. Tijdens de bijeenkomst wordt het aanbod gepresenteerd en toegelicht.

Aanmelden

Bewoners die willen komen en interesse hebben in zonnepanelen kunnen buurkracht volgen op Facebook: www.facebook.com/buurkrachtzwolle of zich aanmelden via de buurkracht-app. Deze is gratis te downloaden in de App (IOS) of Play (Android) store (zoek op buurkracht). Tijdens de bijeenkomst kunnen bewoners vrijblijvend een offerte aanvragen. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen. Het buurtteam is ook bereikbaar via spencerroozeboom@gmail.com.

Buurkracht

Buurkracht is gratis, onafhankelijk en niet-commercieel. Het maatschappelijk initiatief wordt gesteund door gemeenten en provincies. Buurkracht gelooft dat energie besparen makkelijker, voordeliger en leuker is als je het met de buren doet. Buurkracht is iets wat buren tezamen hebben. De buurtbegeleiders van Buurkracht helpen onder meer bij het aanvragen van offertes bij leveranciers. Kijk voor meer informatie op www.buurkracht.nl

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30