Afbeelding
Francois Admin

Marco Bakker verzorgt zangclinic in Zwolle

Algemeen

AA-LANDEN - Het Groot Mannenkoor Zwolle heeft op maandag 28 januari 2019 om 19.00 uur een clinic met bariton Marco Bakker.

Mannen, al dan niet geoefende zangers, kunnen er ervaren of het zingen in een koor iets voor hen is. Deelname is gratis; de zangclinic wordt gehouden in de Bolder in de Aa-landen. Bakker is nog steeds actief als zanger en heeft veel grote concerten met het Zwolse koor opgetreden. Momenteel telt het koor ongeveer tachtig leden. Het repertoire loopt uiteen van moderne, herkenbare, hedendaagse populaire muziek tot klassieke koorwerken, musicals en popmuziek. De wens van het koor is zo’n vijftien nieuwe leden in de leeftijd tussen de 40 en 65 jaar. Jonger mag ook; het jongste lid is 25 jaar.

Bezoekers van de clinic krijgen aansluitend geheel vrijblijvend de gelegenheid om gedurende een aantal weken een introductiecursus te volgen om een juist stemgebruik aan te leren en tevens met het koorrepertoire vertrouwd te raken. Aanmelden kan tot 21 januari via e-mail info@grootmannenkoorzwolle.nl of telefonisch 06-456 96 422.

Afbeelding
Regien Courtz neemt afscheid als raadslid en geeft het stokje door aan Jos Lippmann Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Afscheid met een 'gouden randje' van een trouwe klant bij Autobedrijf Bert Wieten Partnerbijdrages 5 uur geleden
Afbeelding
Waterleiding springt in Celestraat; wateroverlast in verschillende straten in Assendorp 112 15 uur geleden

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.