ONLINE VINDBAARHEID ONDERNEMERS

Algemeen

Elke maandagmiddag tussen 15.00-17.00 uur kun je als ondernemer bij Stadkamer terecht voor het spreekuur Online vindbaarheid. Almar Hijlkema helpt je met adviezen over hoe jouw website beter gevonden wordt door zoekmachines als Google en Bing.

Als je als ondernemer met een website jezelf wel eens vragen stelt als: waarom scoor ik niet hoger met mijn website in Google of waarom komen er maar zo weinig bezoekers naar mijn site, dan is het een goed idee langs te komen op het spreekuur Online vindbaarheid van je website. Tijdens het spreekuur kan het gaan over de lokale vindbaarheid van je bedrijf, de techniek van je website en de resultaten in Google. Natuurlijk is er ook ruimte voor andere vragen.

Almar Hijlkema is als (online) marketeer door de wol geverfd, want hij is jarenlang werkzaam geweest in diverse marketing-functies. Nu werkt hij zelfstandig als SEO Specialist onder de naam Almar Online. Als SEO coach helpt hij met de vindbaarheid van je bedrijf.

Wie zich opgeeft voor het spreekuur via de website van Stadkamer (Activiteiten), krijgt een gratis website-scan. Aan het spreekuur zijn geen kosten verbonden.