Afbeelding

Ziekenhuis Isala wijzigt bezoektijden in Zwolle vanwege parkeerdruk

Algemeen

ZWOLLE – Ziekenhuis Isala wijzigt vanaf 1 februari haar bezoektijden. Bezoekers zijn dan dagelijks welkom van 15.30 tot 17.00 uur en van 18.30 tot 20.00 uur.

Op zaterdag, zondag en feestdagen kan bezoek ook van 10.30 tot 12.00 uur bij patienten terecht. Met deze wijziging streeft Isala ernaar dat patiënten en bezoekers in het vervolg makkelijker parkeerruimte kunnen vinden tijdens piekmomenten. Door aanpassing van de bezoektijden verwacht Isala de in- en uitstroom van het ziekenhuisterrein te verbeteren. Het ziekenhuis heeft onderzoek laten uitvoeren naar de parkeerdruk op de terreinen van Isala Zwolle. Hieruit bleek dat de grootste piek qua parkeerdruk ‘s middags is. Wisseling diensten, start bezoekuur en aankomst van patiënten voor de dagbehandeling vinden dan tegelijkertijd plaats.

Voor een aantal afdelingen zoals bijvoorbeeld de acute opname afdeling, hartbewaking, intensive care, kraamafdeling en psychiatrie gelden afwijkende bezoektijden. Kijk voor meer informatie op www.isala.nl/bezoektijden.