Afbeelding

Zwolse Vogelmarkt in IJsselhallen

Algemeen

ZWOLLE - De Zwolse Vogelmarkt wordt op 23 februari gehouden in de IJsselhallen. Liefhebbers kunnen struinen langs de vogels die te koop worden aangeboden. Met meer dan vijfhonderd standhouders en ruim zevenduizend bezoekers is het de grootste markt van West-Europa.

De organisatie van de Zwolse Vogelmarkt is dit keer voor het eerst in handen van JH Bird products. Nadat de voormalige organisatie vorig jaar aangaf te stoppen met het organiseren van de markt besloot JH Bird Events om de Zwolse Vogelmarkt, samen met de IJsselhallen, voort te zetten.

De Zwolse Vogelmarkt is op zaterdag 23 februari te bezoeken van 08.30 tot 14.00 uur. Via www.zwollevogelmarkt.nl zijn e-tickets te koop voor zeven euro. Aan de kassa bedraagt de entreeprijs acht euro. Kinderen tot en met vijf jaar hebben onder begeleiding gratis toegang. Kijk voor meer informatie op www.zwollevogelmarkt.nl.

Afbeelding
Alle ouders opgelet! Deze nieuwe kinderopvang opent 2 september haar deuren in Stadshagen Zwolle Partnerbijdrages 16 mei, 09:30
Lars Miedema
Berkum ontvangt opvolger bekerwinnaar Quick '20 Sport 16 mei, 09:02
Afbeelding
Open dag bij Laserkliniek Zwolle Algemeen 16 mei, 08:19