Afbeelding

Golfstart bij Golfclub Zwolle vanaf zaterdag 6 april

· leestijd 1 minuut Algemeen

Starten met golf; vanaf 6 april voor iedereen bereikbaar
Golfclub Zwolle heeft als motto: Golf is voor iedereen! Daarom starten we weer met het
succesvolle programma Golfstart. Wij willen golf bereikbaar maken voor zoveel mogelijk
mensen. Dit doen we onder meer door het aanbieden van een all-in-pakket voor de
startende golfer voor slechts €99,-.


Golfles én vrij spelen
Golfstart bestaat uit een lespakket en een oefenperiode van 2 maanden. Gedurende deze periode volgt u 5 golflessen van onze golfprofessionals van ProTeam Zwolle. Daarnaast maakt u 2 maanden gebruik van alle oefenfaciliteiten zoals de driving range, de puttinggreen, de chipping- en pitchinggreen en de fraaie Par 3 baan. En natuurlijk staat er golfmateriaal voor u klaar zodat u gemakkelijk en regelmatig kunt oefenen met uw medegolfstarters. Naast de lessen van de Golfpro krijgt iedere groep gedurende de Golfstartperiode een mentor. Deze zorgt voor de introductie en het je laten thuis voelen in de club.


Golfen doe je samen
Het blijkt dat de meeste mensen die starten met golf het erg fijn vinden om dit in een groep te doen. U kunt zich individueel opgeven. Wij zorgen ervoor dat u in een groep komt. Behalve golfen is het een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen. U kunt u ook als groep opgeven, bijvoorbeeld met familie, vrienden, kennissen, medestudenten, collega’s of zakenpartners. Golfstart is daarvoor uitermate geschikt. Dus mobiliseer uw netwerk en geef u nu op voor Golfstart.


Meer informatie en aanmelding
Voor Golfstart organiseren wij speciaal een startdag op zaterdag 6 april van 12.00 uur tot 16.00 uur. U krijgt deze middag tevens uw eerste les. De overige lessen volgen wekelijks daarna. Wanneer u zich hiervoor opgeeft kunt u twee maanden gebruik maken van alle oefenfaciliteiten en golfmateriaal van Golfclub Zwolle. U kunt zich – eventueel met anderen – aanmelden door een mail te sturen naar golfstart@golfclubzwolle.nl.

Meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden vindt u ook op www.golfclubzwolle.nl/golfstart.

Samenvattend: Starten met golf voor slechts €99,-

* 5 golflessen

* 2 maanden gebruik van oefenfaciliteiten

* 2 maanden gebruik van Par 3 baan

* 2 maanden gebruik van golfmateriaal