Afbeelding
Marleen Sahetapy Fotografie

In 5 stappen naar jouw eindman door succesvol daten

· leestijd 1 minuut Algemeen

Liefdesexpert en auteur Carla Ketelaar van Laatste Liefde, komt (weer) naar Zwolle voor een sprankelende lezing over wat je nodig hebt om een liefdespartner te vinden én hoe je door succesvol te daten een liefdespartner vindt. Naar haar vorige lezing (april 2018) kwamen wel 70 vrouwen en mannen. Dus meld je snel aan.

Inhoud

Tijdens deze gezellige én serieuze avond vertelt liefdesexpert en relatiecoach Carla over herkenbare voorbeelden van vrouwen die ze geholpen heeft en uit haar eigen leven. Ze begeleidt al jaren vrouwen die verlangen naar een partner, maar op de een of andere manier stranden bij het daten. Met humor, verrassende inzichten, do & don’ts én een gestructureerde aanpak van het project man (of project vrouw), krijgt ze zelfs mensen die het daten opgegeven hebben weer mee. En ze laat zien wat een gezonde relatie is en hoe je die herkent en zelf ook kunt krijgen. Deze lezing is geen eenrichtingsverkeer. Het zal grotendeels interactief zijn, regelmatig word je uitgenodigd om met ervaringen en vragen te komen, zodat ze deze kan beantwoorden. Door haar praktische aanpak in 5 stappen, ga je naar huis met inspiratie en nieuwe energie om het daten eens anders aan te pakken.
Bij de inloop van deze avond krijg je de mogelijkheid om vragen over jouw zoektocht naar een partner op te schrijven. Aan het eind van de avond beantwoordt ze een aantal van deze ingeleverde vragen en zal ze 1 vraagsteller belonen met haar boek Vind je eindman.

Datum
De lezing is op 12 juni 2019. Inloop: 18.30 - 19.00 uur. Lezing: 19.00 tot 21.00 uur.

Kosten
Deelname kost je slechts 7,50 euro. Dit is inclusief koffiet/thee en een moodboard.

Locatie
Stadkamer centrum, Zeven Alleetjes 1a, Zwolle.

Informatie en aanmelden

Meer informatie over deze lezing en aanmelden graag via de website: www.scheiden-in-zwolle.nl.

Afbeelding
Gunning renovatie Spooldersluis aan Van den Herik, BAM en SPIE Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
Met een Kerstboom op de Grote Markt en lichtbeeldentour is Zwolle klaar voor de Kerst Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Ossenmarktsteeg in een nieuw licht met lichtkunstproject 'Tussendoortje' Algemeen gisteren