Afbeelding
Eigen foto

Spoorcafé slaat een maand over

Algemeen

HANZELAND - Het Spoorcafé van 17 april gaat niet door. Het eerstvolgende Spoorcafé is daarom op 15 mei. Dan staat net als in maart de gebiedsontwikkeling binnen de Spoorzone centraal.

In het Spoorcafé gaan gemeente Zwolle, provincie Overijssel, NS en ProRail met bezoekers in gesprek over onderwerpen die zoveel mogelijk aansluiten bij de actualiteit in het gebied rondom het station. In het Spoorcafé van maart presenteerden initiatiefnemers hun plannen en ideeën om dit gebied te helpen ontwikkelen. Op het eerstvolgende Spoorcafé staat de gebiedsontwikkeling opnieuw centraal. De voorbereiding van deze avond heeft volgens de initiatiefnemers meer tijd nodig, 17 april komt volgens hen daarvoor te snel.

In het Spoorcafé van mei staan de organisaties met hun gasten stil bij de verschillende opgaven van de gebiedsontwikkeling in termen van stedenbouw, infrastructuur en mobiliteit, economie, energie en circulariteit. Iedereen is welkom om deze avond mee te denken en mee te doen. Meer informatie over het programma en de locatie volgt begin mei. Wie in de tussenliggende periode vragen heeft of zaken waarover die graag met de organisaties in gesprek wil, kan een mail sturen naar spoorzone@zwolle.nl. Zie voor meer informatie www.zwolle.nl/spoorzone en/of volg Spoorzone038 op Facebook en Twitter.