Afbeelding
Erik-Jan Berends

Deelnemers aan Zwolse Avond4daagse kunnen zich inschrijven

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPERPOORT - De Avondvierdaagse wordt dit jaar gehouden van 20 tot en met 24 mei. De voorinschrijvingen zijn op donderdagavond 9 mei en dinsdagavond 14 mei van 19.00 tot 20.30 uur.

De Zwolse Wandel Verenigingen (ZWV), bestaande uit leden van de beide Zwolse wandelverenigingen De Zwolse Tippelaars en Wipstrikkwartier, staan jaarlijks voor de organisatie. Met ruim negenduizend wandelaars in 2018 was de Zwolse Avond4daagse weer de grootste van Nederland. Ook dit jaar wordt per avond op twee plaatsen gestart; de starttijd is vanaf 18.15 uur. Het defilé vertrekt vanaf het park De Wezenlanden bij het Provinciehuis. De organisatie is altijd druk doende om alles in goede banen te leiden. “Dit valt niet mee”, benadrukt ze. “Vooral het veelvuldig verzoek aan de ouders om de kinderen op de fiets te komen brengen, wordt niet echt opgevolgd. Het resultaat is dichtslibbende startlocaties en toegangswegen. Het gevolg hiervan is onveiligheid, vooral voor de kinderen. Door de medewerking van de ouders/begeleiders hopen wij er samen desondanks weer een prachtige feestweek van te maken.“

Tijdens de voorschrijving kunnen ook individuele wandelaars zich al in schrijven. Dit voorkomt lang wachten op de eerste wandelavond en het scheelt ook 1 euro. Deelname kost bij voorinschrijving namelijk 6 euro en tijdens de Avond4daagse 7 euro.

De avonden waarop men zich kan voorinschrijven zijn in ‘Het Wandelhonk’ aan de Veemarkt 35. Men kan ook één avond wandelen (met als beloning een medaille). Zie voor de nieuwsbrief en meer informatie https://www.facebook.com/Avond4daagseZwolle/.

Uitzicht over de Wiessenbergsche kolk
Voorjaar in de IJsseluiterwaarden bij Hattem, wandelen rond de Wiessenbergsche Kolk Nieuws Ingezonden 12 uur geleden
Afbeelding
Gratis workshop Moodboard maken bij Creaclub Pierik Nieuws Ingezonden 14 uur geleden
Afbeelding
Productiehuis De Verhalenboot houdt twee minifestivals op 25 en 26 mei Algemeen 16 uur geleden