Afbeelding

Zwolse Haringparty kiest goede doelen

· leestijd 1 minuut Algemeen

Op woensdag 19 juni 2019, van 18.00 tot 23.00 uur, vindt op het Grote Kerkplein de Zwolse Haringparty plaats. Een heerlijk zomers netwerkevent waar iedereen naar uitkijkt. Met muziek, tenten en de ambiance van een feestelijke veiling waarvan de opbrengst gaat naar goede doelen. De organisatie maakte onlangs de goede doelen bekend en blijft met hun keuze dit jaar dicht bij huis.

Stichting Paardrijden Gehandicapten ‘t Hoefijzer
Een deel van de opbrengst van de Zwolse Haringparty gaat dit jaar naar ’t Hoefijzer. Stichting Paardrijden Gehandicapten (SPG) ’t Hoefijzer biedt lichamelijk en/of verstandelijk gehandicapten en mensen met psychische problemen de mogelijkheid om paard te rijden onder deskundige begeleiding. Dit gebeurt in een volledig aangepaste manege aan Hollewandsweg 15b in Zwolle Zuid. Ambassadeur van ’t Hoefijzer is de uit Zwolle afkomstige Jeroen Dubbeldam, wereldberoemd springruiter en Olympisch kampioen. Beschermheer is Henk Jan Meijer, burgemeester van Zwolle.

Inloophuis “De Bres”
De Bres is al meer dan 10 jaar een bijzonder inloophuis. Gelegen in het centrum van Zwolle biedt het inloophuis laagdrempelige gastvrijheid aan een nog altijd groeiende brede doelgroep van mensen die het, zeg maar, niet altijd zo getroffen hebben in het leven. De Bres helpt velen om stabiel te blijven, om contacten op te doen en deze te onderhouden. De gasten van De Bres ervaren het inloophuis als een veilige plek in de hectiek van het bestaan. Net als bij ’t Hoefijzer zijn ook bij De Bres veel vrijwilligers actief.

Doe mee
De organisatie nodigt ondernemingen/bedrijven van harte uit dit initiatief te steunen. De Zwolse Haringparty is een business to business event. Langs de randen van het Grote Kerkplein worden tenten geplaatst, waar sponsors zich presenteren. Extra aandacht wordt besteed aan de verdeling van de tenten over het plein en de herkenbaarheid. Het centrale podium wordt zo geplaatst dat de zichtbaarheid vanaf de gehele event-locatie goed is. Twee grote schermen op het plein ondersteunen dit. Voor iedereen op het plein is goed te volgen wat op het podium gebeurd. Met een ‘Amerikaanse’ veiling wordt het vaatje haring per opbod geveild. De opbrengst gaat in zijn geheel naar genoemde goede doelen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om mee te doen. De organisatie stelde diverse sponsorpakketten samen om de keuze voor de geïnteresseerde ondernemer gemakkelijk te maken. Ook maatwerk is mogelijk. Wil je meer weten, neem contact op via info@haringpartyzwolle.nl.