Afbeelding
Eigen foto

Smartlappenfestival nodigt deelnemers uit

· leestijd 1 minuut Algemeen

BINNENSTAD - Het Smartlappenfestival 2019 wordt gehouden op 2 november 2019. Wie er wil meedoen, en zich mogelijk laat kronen tot Smartlappenkoning- of koningin van 2019, kan zich nu aanmelden.

“Deelnemen is eenvoudig”, volgens de organisatie. “De tekst van de smartlap moet zelf geschreven zijn en er moet natuurlijk een lach en een traan in doorklinken. Het lied mag op een zelf gecomponeerde óf op een bestaande melodie worden gezongen. Alle deelnemers worden op 2 november begeleid door professionele muzikanten. De avond vindt plaats in schouwburg Odeon. En het is steevast uitverkocht. Een mooier podium bestaat niet. Inmiddels hebben zeven groepen zich gemeld. Er is plek voor elf groepen. Wees er dus snel bij.”

De verkoop van kaarten voor het populaire Zwolse Smartlappenfestival 2019 begint op zaterdag 7 september om 10.00 uur bij schouwburg Odeon aan de Blijmarkt. ’s Middags om 14.00 begint de verkoop via www.zwolsetheaters.nl en telefonisch via 0900 1435 (0,45 euro per minuut). Kaarten kosten 18,50 euro (2e rang) en 20,50 euro (1e rang), inclusief een pauzedrankje. Wie zeker wil zijn van kaarten, dient op tijd naar schouwburg Odeon te komen, want sinds jaar en dag zijn de kaarten snel uitverkocht.

Het Smartlappenfestival is volgens de organisatie elk jaar een lust voor het oog en soms een uitdaging voor het oor. “De vraag is natuurlijk wie zich straks een jaar lang Smartlappenkoning of -koningin van Zwolle mag noemen. Vorig jaar won Tante Elsie. Ze heeft al beloofd haar titel met hand en tand te verdedigen.”

Zie voor meer informatie www.smartlappenfestivalzwolle.nl, facebook.com/smartlappenfestivalzwolle en/of Twitter: @SmartlapZwolle.

Afbeelding
Nieuw 'museum' in Zwolle roept creatieven op om eerste street art collectie te vullen Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Beleef het ware verhaal van Anne Frank op 20 mei in Schouwburg Odeon Algemeen 22 uur geleden
Visualisatie van Solar Transferium Assendorp.
Prowind en Envitron werken samen aan lokale opwek, opslag en verbruik van zonne-energie Algemeen gisteren
Afbeelding
Horeca in binnenstad viert Bevrijdingsdag met groots muzikaal festijn Algemeen 2 mei, 15:42
Afbeelding
Brandweer doneert duikapparatuur aan Stichting Waterlicht Algemeen 2 mei, 14:36
Afbeelding
Makershuis VAKTOR biedt Mastertraject aan voor creatieve makers in de regio Zwolle Algemeen 2 mei, 12:52