Afbeelding
Joop van Putten

Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel houdt audities

Algemeen

AA-LANDEN - Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel houdt op zaterdag 29 juni audities voor nieuwe leden in het Meander College aan de Dobbe 37. Belangstellenden kunnen voorspelen voor alle drie geledingen die het orkest rijk is en dus voor alle niveaus.

De Vuurvogel bestaat inmiddels zeventien jaar. Naast de groei van het ledenaantal en de vraag naar concerten, is tevens de kwaliteit zowel organisatorisch als muzikaal gegroeid en geprofessionaliseerd. De Vuurvogel trok onlangs landelijk de aandacht door als eerste orkest met Wibi Soerjadi in Zwolle op te treden op Moederdag. Onlangs was het orkest tevens het huisorkest in de eerste ‘Zwolse Maestro’ met rapper Rico als trotse winnaar. In 2020 gaat het orkest een concerttournee maken naar Milaan en Cremona.

Graag wil het jeugdorkest jonge musici attenderen op de kans om zich in een volwaardig symfonieorkest verder te ontwikkelen. Op vrijdagavond 14 juni is het jeugdsymfonieorkest nog te beluisteren in een Zomeravondconcert in de Grote Kerk van Dalfsen. Een keer vrijblijvend meespelen met het Jeugdorkest kan op dinsdagavond 18 juni. Zie voor meer informatie en aanmelden www.vuurvogeljeugdorkest.nl.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 6 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 6 uur geleden