Afbeelding

Spoorcafé over actuele ontwikkelingen bouw fietsenstalling

Algemeen

ZWOLLE - Het laatste Spoorcafé vóór de zomervakantie wordt gehouden op 19 juni. Dan worden geïnteresseerden bijgepraat over de actuele ontwikkelingen van de bouw van de ondergrondse fietsenstalling, de stationsentrees en het Lübeckplein. Het Spoorcafé vindt deze keer plaats in het Zone.college (voorheen Groene Welle), aan de Koggelaan 7. Aanvang 19.30 uur.

Leontien Benders, omgevingsmanager Spoorzone Noord bij gemeente Zwolle, trapt dit Spoorcafé af. Zij gaat in op de laatste ontwikkelingen rondom de bouw van de ondergrondse fietsenstalling door Boskalis Nederland. Daarna licht Earde Jepma, senior ontwikkelaar bij NS Stations, de actuele stand van zaken rondom de stationsentrees toe en gaat hierbij in op de denkrichtingen voor de passerelle, de rol van het combigebouw en de stationskap. Anne-Marie Mosterman, gebiedsontwikkelaar bij gemeente Zwolle, sluit het plenaire deel van het programma af met een update over de aanpak van het Lübeckplein.

Over het Spoorcafé

Het Spoorcafé vindt (met uitzondering van juli en augustus) elke derde woensdagavond van de maand plaats op wisselende locaties. Het Spoorcafé is bij uitstek de plek om op een laagdrempelige manier over de ontwikkelingen in de Spoorzone in gesprek te gaan, ideeën uit te wisselen en om initiatieven te starten. Het Spoorcafé is een gezamenlijk initiatief van gemeente Zwolle, provincie Overijssel, NS en ProRail.

Voor meer informatie kijk op www.zwolle.nl/spoorzone en volg Spoorzone038 op Facebook en Twitter.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 23 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen gisteren
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37