Afbeelding
Eigen foto

PeperDus neemt het op tegen PeperDus

Algemeen

ASSENDORP – De Zwolse theatersportgroep PeperDus komt op vrijdag 27 september om 20.15 uur zichzelf tegen in wijkcentrum de Enk aan de Enkstraat 67 in Assendorp.

PeperDus bestaat uit vijftien improvisatieliefhebbers die elkaar elke week verrassen met spelvormen en games. Er is geen ‘uit-team’ deze keer; de leden van PeperDus spelen een wedstrijd tegen elkaar. Bij theatersport dagen teams elkaar uit en spelen zij afwisselend korte scènes. De muzikale begeleiding is in handen van Marq van Mazijk.

Theatersport is improvisatie. Het publiek denkt mee over locaties, personages en dilemma’s. Wie nog nooit bij een voorstelling is geweest, kent vast de tv-programma’s De Lama’s en De Grote Improvisatieshow wel. Vergelijkbare hilarische en ontroerende scènes zijn dus ook gewoon live in Zwolle te zien.

De toegang is gratis. Na afloop gaan de leden met de pet rond en kunnen bezoekers betalen wat ze het waard vinden. De theatersportgroep verzoekt belangstellenden wel vooraf te reserveren via e-mail reserveren@peperdus.nl of via het reserveringsformulier op www.peperdus.nl. De zaal en bar zijn open om 19.45 uur.