Afbeelding
Eigen foto

Bekroond slagwerkensemble Wilhelmina speelt bij Muziek met een Plus

Algemeen

BERKUM - Slagwerkensemble Wilhelmina speelt op zondag 9 februari bij Muziek met een Plus. Het optreden begint om 15.00 uur in het zalencentrum van de Hoofdhof aan de Kerkstraat in Berkum.

Het veelvuldig bekroonde slagwerkensemble acteert al sinds 2007 in de hoogste divisie van het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Tijdens hun optreden nemen instrumenten als de marimba en de vibrafoon de verfijnde melodieën voor hun rekening en de diverse percussie-instrumenten zorgen voor de spannende en afwisselende muziek, van fluisterzacht tot opzwepend.

Uitdagend

Het programma voor dit concert mag volgens de organisatie ‘gerust uitdagend’ worden genoemd. “Wilhelmina presenteert een concert met muziek van Bach tot Gloria Estefan. Het ensemble wordt vergezeld door zangeres Jasmin Lukkes en danseres Fjäril Buisman.”

Kaarten zijn, zoals gebruikelijk, verkrijgbaar aan de kassa. Ze zijn ook online te bestellen op www.muziekmeteenplus.nl. “Net zo gemakkelijk en het levert een aantrekkelijke korting op”, besluit de organisatie.