Afbeelding
Mirjam Blok

AsRENdorp gaat niet door

Algemeen

ASSENDORP - De organisatie van hardloopevenement VestaChemicals AsRENdorp heeft besloten om de Hypotheekgilde 5 kilometer en de FysioMobilae 10 kilometer op zondag 28 juni niet door te laten gaan.

“Stel dat medio of eind mei wordt besloten dat het organiseren van een dergelijk evenement weer kan en mag, dan is het voor ons te kort dag om de organisatie voor elkaar te krijgen”, melden de organisatoren. “De deelnemers die zich tot nu toe hebben ingeschreven, krijgen hun geld terug. Onze hoofdsponsor VestaChemicals staat borg voor de gemaakte kosten. Dus voor deze twee afstanden wordt de Achterfietser geparkeerd tot de volgende editie op zondag 27 juni 2021. Overigens gaan helaas de KinderREN-clinics en de clinics voor volwassenen ook niet door.”

Kinderen

De organisatie neemt eind mei een beslissing over het al dan niet doorgaan van de TenBrinke KinderREN. “Dit is bij doorgang voor ons nog goed te organiseren. En het zou natuurlijk fantastisch zijn als die vier- tot vijfhonderd kinderen weer lekker kunnen rennen door de straten van Assendorp. De inschrijving is voorlopig gesloten. We hebben al een aantal inschrijvingen. Bij definitief niet doorgaan krijgen ook zij het inschrijfgeld terug.”

Zodra de organisatie duidelijkheid heeft over het wel of niet doorgaan, zal zij dit communiceren via de website www.asrendorp.nl en www.facebook.com/asrendorp, www.instagram.com/asrendorp en www.twitter.com/asrendorp.