Afbeelding

Weekblad De Swollenaer vanaf vandaag tweewekelijks op de deurmat en wekelijks als E-paper!

· leestijd 1 minuut Algemeen

Beste lezer,

Als u dit leest hopen wij dat het goed met u gaat. Het corona virus heeft een grote impact op de samenleving. BrugMedia doet er alles aan om u zowel door middel van onze kranten en via de bijbehorende nieuwssites en social media kanalen te voorzien van betrouwbare informatie.

Verschijning van uw krant
In ons ruim 25 jarige bestaan hebben wij meer crisissen meegemaakt, waarbij het brengen van nieuws altijd voorop heeft gestaan. Maar door verdampende omzetten van onze adverteerders staat de lokale nieuwsvoorziening ernstig onder druk. Met de steun van onze adverteerders is het toch mogelijk dit Paasnummer van De Swollenaer huis aan huis te verspreiden. Vanaf deze week zal de krant (tot nader order) tweewekelijks huis aan huis bezorgd gaan worden. Ook hij is verkrijgbaar via een groot aantal afgiftepunten, zie elders in deze krant voor een overzicht. De Swollenaer zal wel wekelijks als E- paper blijven verschijnen.

Abonneer gratis op de digitale De Swollenaer
Iedere week De Swollenaer digitaal ontvangen in uw mailbox? Abonneert u zich dan gratis op deze krant. Aanmelden kan heel eenvoudig via deze link.

Communicatie en bereik
Wij begrijpen dat het niet huis aan huis bezorgen een groot besluit is, maar dit is de enige verstandige oplossing om nu en in de toekomst door te kunnen gaan met onze nieuwsvoorziening. Heeft u nieuws, familieberichten of wilt u als ondernemer uw doelgroep informeren neem dan contact met ons op. Het sterke en grote bereik van al onze kanalen biedt volop mogelijkheden om uw boodschap te communiceren. Wij denken graag met u mee.

Contact met BrugMedia
In deze onzekere tijd proberen wij u optimaal te ondersteunen. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, neem dan contact op:

Team BrugMedia
verkoop@brugmedia.nl
(038) 337 00 52

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 18 apr, 13:20
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 18 apr, 12:43
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 18 apr, 11:11