Afbeelding
Martien Hovestad

Jeugdorkest de Vuurvogel houdt audities

Algemeen

ZWOLLE - Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel houdt op zaterdag 20 juni audities voor nieuwe leden.

Het orkest bestaat inmiddels achttien jaar. Hoewel het door de crisis nu niet kan spelen, bereidt de Vuurvogel zich achter de schermen voor op een hopelijk ’normaal’ seizoen vanaf september. Het jeugdsymfonieorkest trok in deze coronacrisis landelijk de aandacht met haar quarantaine-clip ‘Stay@Home’ die onder meer door NPOradio4 en ClassicNL breed werd gedeeld. Het jeugdorkest was een van de pioniers met een dergelijke quarantaine-video en kreeg hierdoor veel navolging van andere orkesten in het land. De dirigent ontving van Stadkamer zelfs een prijs voor deze thuis-productie.

Voorspelen

Nu alle concerten zijn uitgesteld, is de organisatie verheugd te melden dat nagenoeg alle concerten naar 2021 kunnen worden verplaatst. De afsluiting van volgend seizoen wordt dan de concerttournee naar Noord-Italië. Graag wil het jeugdorkest jonge talentvolle musici attenderen op de kans om zich in een volwaardig symfonieorkest verder te ontwikkelen. Daarom worden er op zaterdag 20 juni audities gehouden voor nieuwe leden. Zij kunnen voorspelen voor alle drie geledingen die het orkest rijk is en dus voor alle niveaus. Zie voor meer informatie en aanmelden www.vuurvogeljeugdorkest.nl.

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 10 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 10 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 12 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50