Afbeelding

Waslijn Kledingruil

Algemeen

Waslijn Kledingruil

Duurzaam kleding ruilen aan de waslijn van Kledingruilfeestjes038. Maak een ander blij met kleding die jij niet meer draagt en vind zelf tweedehands parels die in jouw kledingkast een nieuw leven krijgen. Op 21 augustus van 15.00 tot 20.00 is het volgende kledingruilfeest van Kledingruilfeestjes038.

Hoe werkt het?

Kom langs met de zomer- en herfstkleding die jij wil ruilen, maximaal 20 items die nog mooi, gewassen en heel zijn. Hang of leg je kleding tussen de ruilcollectie voor de volgende ruilers. Daarna kijk je of er iets leuks voor jezelf tussen hangt. Wat je mooi vindt en wat je past neem je mee (ongeveer zoveel als je inbrengt mag je meenemen). Een uitgelezen kans om je garderobe een nieuwe en duurzame impuls te geven.

Nieuwe locatie

Kledingruilfeestjes038 ruilt deze keer op een nieuwe locatie: Radewijnstraat nummer 4. Travers Welzijn Dieze heeft daar sinds kort Bewoners Werkplaats Dieze geopend. Kidskledingruil038, het kinderlabel van Kledingruilfeestjes038, krijgt een permanente plek op deze locatie en ook Kledingruilfeestjes038 mag hier af en toe neerstrijken met haar kledingruil. Welkom aan de Radewijnstraat!

Vrijdag 21 augustus 2020 | 15.00-20.00 uur | Bewoners Werkplaats Dieze, Radewijnstraat 4, Zwolle | Entree €3

Facebook & Instagram: @kledingruilfeestjes038 @kidskledingruil038