Afbeelding
Eigen foto

Leo Club Zwolle maakt zich sterk voor Jeugdcircus Pavarini

Algemeen

ZWOLLE – Leo Club Zwolle, een service club voor young professionals, houdt een sponsoractie voor Jeugdcircus Pavarini.

In verband met corona is het voor de club niet mogelijk om weer een live ‘Leoktoberfest’ te vieren, zoals vorig jaar. Daarbij werden vier verschillende bieren geproefd en werden tevens fusten geveild. De club heeft een oplossing gevonden in een bierproeverij thuis. Deelnemers ontvangen een doos met in Zwolle gebrouwen bieren. Voor 20 euro ontvangen ze vier bieren, kaas en worst en gaat er per pakket 5 euro naar het jeugdcircus.

Circustechnieken

Jeugdcircus Pavarini is een stichting vol met talenten in verschillende leeftijdsgroepen. Al dertig jaar zorgt ze ervoor dat kinderen uit alle bevolkingsgroepen op een leuke, gezellige en veilige manier met elkaar sporten. Het circus gebruikt allerlei circustechnieken zoals acrobatiek, jongleren, éénwieleren, kogellopen en luchtwerk. Het jeugdcircus is ooit ontstaan als een sociaal project in de wijk Holtenbroek. Vandaag de dag trekt Pavarini leden aan uit de hele regio Zwolle.

Voorstelling

In 2021 bestaat Pavarini dertig jaar. Normaal gesproken zou de stichting dit vieren met een voorstelling in schouwburg Odeon. Vanwege Covid-19 is dit waarschijnlijk geen haalbare kaart. Daarom gaat het circus een film maken waarin zij circusoptredens en markante plekken in Zwolle combineren. In de film krijgen alle kinderen een rol waarmee zij invulling geven aan hun belangrijkste doel: ieder kind een podium geven om te stralen.

Wie een bierpakket wil bestellen, kan dat doen via: https://www.leoclubzwolle.nl/event/bierproeverij-2020/.