Mede-samensteller Vera van der Sluis heropent de expositie.
Mede-samensteller Vera van der Sluis heropent de expositie. Foto: Edwin Burgman

ANNO Zwolle heropent met nieuwe verhalen

Algemeen

ZWOLLE – ANNO opende in september haar allereerste expositie Vrijheidsverhalen van Zwollenaren. De tentoonstelling duurt nog tot en met 19 december. 

Om die reden is Vrijheidsverhalen van Zwollenaren voor de allerlaatste keer heropend met nieuwe verhalen. Iedereen is welkom om deze nieuwe vrijheidsverhalen te halen bij ANNO aan de Sassenstraat 11. De nieuwe verhalen gaan onder andere over piloot Otto Smik en Bep Jakobs die een concentratiekamp overleefde. Ook zijn vrijheidsgedichten aan de expositie toegevoegd. 

Museum

ANNO is de plek waar echte Zwolse verhalen over vrijheid in de breedste zin van het woord te halen zijn. De expositie is sinds de opening aan het groeien, omdat Zwollenaren steeds nieuwe vrijheidsverhalen brengen naar het museum in de maak. De expositie is geopend van donderdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Vooraf reserveren is niet nodig en de toegang is gratis.

Wie een vrijheidsverhaal heeft dat die met ANNO wil delen, kan het brengen naar de Sassentraat 11 of e-mailen naar info@anno.nl.