Afbeelding
Foto: Eigen foto

Kerstfilm uit Indische buurt wordt vertoond op kerstavond

Algemeen

ZWOLLE - De kerstfilm ‘Kerstmist’ is op 24 december om 19.00 uur voor alle Zwollenaren te bekijken. Bewoners van de Indische buurt hebben deze film vorig jaar gemaakt in samenwerking met onder andere theater de Makkers en Travers Welzijn.

‘Kerstmist’ komt nu, speciaal voor Kerst, online. Als er een plek in Zwolle is waar Kerst goed wordt gevierd, dan is dat wel in de Indische buurt. Elke gevel wordt voorzien van twinkelende kerstverlichting, vensterbanken worden gevuld met kerstdorpjes en in iedere huiskamer is minstens één kerstboom te vinden. Wanneer de eenzame burgemeester besluit om Kerst af te schaffen, doen bewoners er dan ook alles aan om hem op andere gedachten te brengen. Komt Kerst ooit nog terug? ‘Kerstmist’ is een hartverwarmende feelgood film om de kerstdagen goed mee te beginnen, volgens de makers.

Zij nodigen iedereen uit om de kerstfilm samen, vanuit de eigen huiskamer, te bekijken. De film is te vinden op de Facebookpagina van Travers Welzijn Zwolle Oost. “Trek je mooiste kerstkleding uit de kast en zorg dat je op 24 december om 19.00 uur klaar zit. Maak een leuke selfie en plaats deze op social media met de hashtag #kerstmist. Zo zijn we, op afstand, toch een beetje bij elkaar”, aldus Travers Welzijn.

VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden gisteren
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen gisteren
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 18 apr, 09:43