Afbeelding
Foto: Eigen foto

Stadkamer Aa-landen biedt computercursus Klik en Tik

Algemeen

ZWOLLE - Voor iedereen die graag meer met de computer wil doen, maar niet goed weet hoe het werkt, is er 'Klik & Tik'. Deze cursus van tien bijeenkomsten begint in februari in Stadkamer Aa-landen.

Er zijn nog een paar plekken vrij op maandagochtend van 10.00 tot 12.00 uur, maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur of vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. ‘Klik en tik’ is een cursus voor echte beginners.

Filmpjes

In tien lessen leren de deelnemers stap voor stap typen, e-mailen en werken met het internet. Filmpjes laten zien hoe het werkt en daarna gaat de groep zelf oefenen. Er wordt gebruik gemaakt van de computers van de bibliotheek. In een rustig tempo en onder begeleiding leren deelnemers werken met de computer. De cursus wordt gegeven in een corona-veilige omgeving; er wordt gebruik gemaakt van ‘meekijk’ -schermen en er wordt gewerkt met kleine groepen.

Kosten

De cursus kost 10 euro voor tien lessen. Dit is inclusief een werkboek en koffie/thee.

De cursus wordt gegeven in Stadkamer Aa-landen aan de Dobbe 23. Aanmelden voor 'Klik & Tik' kan door te bellen met (038) 425 72 50. Er is plaats voor maximaal vijf deelnemers.