Afbeelding
Eigen foto

Politie Zwolle zoekt beelden van mishandeling politieagent

Algemeen

ZWOLLE – De Zwolse politie zoekt beelden van jongeren die maandagavond stenen gooiden tegen een politieauto. Daarbij raakte een politieagent gewond.

Maandagavond was het erg onrustig in de stad en was de politie met veel mensen aanwezig. Zo reden er ook twee politieagenten in een auto op de Melkmarkt en het Rodetorenplein. Een groep jongeren gooide stenen tegen de auto. Een steen ging door de ruit en raakte het gezicht van een agent. Dinsdagmiddag heeft de politie twee minderjarige jongens aangehouden. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit. Voor de afronding van het onderzoek heeft ze echter een vollediger beeld nodig. 

Beelden

Wie maandagavond op de Melkmarkt en het Rodetorenplein was, of hier woont en camerabeelden heeft gemaakt tussen 20.30 en 20.45 uur, wordt gevraagd deze te uploaden via https://www.politie.nl/algemeen/meldingen-over-rellen.html?sid=77a3808f-60db-4f90-991a-6286a853a0dd. De ;politie is ook geïnteresseerd als hierop niet het gooien met stenen te zien is. De politieauto stond op de scheiding van de Melkmarkt en het Rodetorenplein.

Getuigen

Getuigen die geen beelden hebben, maar wel informatie over deze mishandeling, worden ook verzocht contact op te nemen. Dat kan via een persoonlijk bericht op de Facebookpagina van politie Zwolle of telefonisch: 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven mag ook via telefoonnummer 0800-7000.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37