Veerpont Hattem - Zwolle
Veerpont Hattem - Zwolle Gerlinde Schrijver

Theeschenkerij Oldeniel is weer open

Algemeen

ZWOLLE/HATTEM - Theeschenkerij Oldeniel bij het Kleine Veer, aan de Hattemse kant van de IJssel, is weer open. Voor het eerst in haar 28-jarig bestaan moest de theeschenkerij een jaar gesloten blijven. Maar nu de pont weer vaart en mogen ook de terrassen open.

Sinds zondag 2 mei tussen is iedereen weer welkom op het terras aan de IJssel. Zoals altijd wordt er thee of koffie of een glaasje frisdrank geserveerd met een stukje krentenbrood, cake of taart. Alle wandelaars en fietsers die de IJssel oversteken kunnen op het terras terecht. Er is immers veel ruimte in de uiterwaarden.

Evenementen

Zo gauw de corona-regels het toestaan, gaat de theeschenkerij open op de normale tijdstippen: zondags van 10.30 tot 17.00 uur. De culturele middagen, elke laatste zondag van de maand met optredens van bandjes of koren, beginnen zodra er kleinschalige evenementen georganiseerd mogen worden. Dit seizoen treden in ieder geval de Less-is-more-band, de Jan Doedels en de Homemaids op. De optredens worden via de huis-aan-huisbladen bekend gemaakt.