Afbeelding

Toernooi Walking Football met sv HTC/Be Quick’28 op Terschelling

Algemeen

Zwolle - Voor de eerste keer deed het Walking Footballteam van de gecombineerde verenigingen sv HTC/Be Quick’28 mee aan een goed georganiseerd toernooi, dat plaatsvond op zaterdagmiddag 18 september op de sportvelden van Midsland Terschelling.
Deelnemende ploegen waren SC Cambuur, Twenterand (Vriezenveen), TOS (Terschelling), Marken, Assendelft de Ouwe Seunen en HTC/Be Quick.

Door driemaal te winnen en één gelijkspel te noteren, kon men spreken van een uiterst goed eerste toernooi van sv HTC/Be Quick’28.
De eerste wedstrijd tegen sc Cambuur werd nog een beetje de kat uit de boom gekeken en moesten de Zwollenaren nog warmdraaien. Dit had een gelijke stand van 3-3 tot gevolg. De volgende wedstrijd was tegen de Ouwe Seunen uit Harlingen. Deze werden door goed combinerend spel met 4-0 opzij gezet.

Ook de daaropvolgende wedstrijd tegen Assendelft leverde een overwinning op; 3-1. De laatste wedstrijd ging, evenals de openingswedstrijd, gelijk op. Toch trokken de Zwollenaren aan het langste eind, door met 1-0 te winnen en zich daarmee virtueel winnaar van het toernooi te maken. Aangezien de standen niet werden bijgehouden en het voornamelijk draait om het elkaar ontmoeten, samen sporten/bewegen en plezier hebben. Zo werd er weer veel wedstrijdervaring opgedaan, die ongetwijfeld ook bij een volgend toernooi van pas zal komen.

Na afloop was er een gezamenlijke en gezellige barbecue. In de kantine werd nog even naar de wedstrijd Ajax - sc Cambuur gekeken. Zondag werd de terugtocht gemaakt en kon iedereen weer terugblikken op een mooi voetbalweekend dat ook volgend jaar ongetwijfeld weer een vervolg zal krijgen.

Wie eens een kijkje wil nemen bij het Walking Football of mee wil trainen kan terecht op de trainingen van Walking Football sv HTC/Be Quick’28 op donderdagmiddag van 13.00 tot 14.00 uur op het terrein van sv HTC. Na afloop is er gelegenheid tot douchen en drinken de spelers een lekker bakje koffie of thee.

Afbeelding
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 13 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 17 uur geleden