Afbeelding

Roofvissen in Zwolle voor de jeugd met de boot

· leestijd 1 minuut Algemeen

Zwolle - Hengelsport Oost houdt op 19 september een jeugdvisdag met boten in de omgeving van Zwolle. 

,,We gaan met jongelui met boten het water op en vissen op de Vecht en het Zwarte Water. Om het wat ruimer op te zetten hebben we de leeftijdgrens iets opgehoogd. Beginnen vanaf 12 jaar, dat is niet veranderd. Maar jeugdige vissers kunnen zich tot de leeftijd van 20 jaar aanmelden. Behoor je tot die leeftijdsgroep en wil je eens mee in een compleet ingerichte visboot, meld je dan snel aan. Dit jaar hebben we weer leuk wat vrijwilligers geworven. We kunnen dus een mooi aantal jeugdvissers mee nemen. Als je dit leest en als je als vrijwilliger met je visboot wilt mee doen, neem dan contact met de regio op. Doe dit wel zo spoedig mogelijk want aan je deelname zijn wel wat voorwaarden verbonden. O.a. het in bezit hebben en aan ons tonen van een VOG is noodzakelijk”, aldus de organisatie.

De jeugdvisdag wordt mede mogelijk gemaakt door Sportvisserij Oost-Nederland die de lunch verzorgt.  

Datum: Zondag 19 september 2021
Tijd: vissen van 09:00 tot 16:00 uur
Kosten: € 7 per deelnemer.
Zelf meenemen: kleding, passend bij het weer en een goed humeur

De organisatie zorgt voor: visboot, alle hengels, molens, aas etc., een lekkere lunch, frisdrank, begeleiding en een vergunning als je die nog niet hebt.

Meedoen met de jeugdvisdag? Stuur dan een e-mail met je naam, geboortedatum en telefoonnummer aan: ingmar@hengelsportoost.nl. Doe dit uiterlijk 31 augustus 2021. Een week van tevoren ontvang je dan een e-mail met alle info inclusief locatie.