Afbeelding

Nieuw pand Leeuwbouw feestelijk geopend

Algemeen

Zwolle - Leeuwbouw BV heeft zijn nieuwe kantoor en verbouwde magazijn aan de Russenweg in Zwolle donderdag feestelijk in gebruik genomen. In het bijzijn van klanten en relaties heeft burgemeester Peter Snijders het pand officieel geopend. 

De investering omvat een nieuw kantoor, showroom en reparatiewerkplaats. Ook uitgebreide aanpassingen in het magazijn, zoals een geautomatiseerde opslagsysteem, zonnepanelen en zogenoemde Solatubes-daglichtbuizen zijn meegenomen in de nieuwbouw. De nieuwbouw is verder voorzien van de meest moderne installatie- en isolatietechniek en in de inrichting is veelal gebruik gemaakt van gerecyclede materialen. Hiermee is de basis versterkt en is verdere groei van het bedrijf en zijn dienstverlening mogelijk.

Leeuwbouw is een professionele groothandel en levert vanuit Zwolle gereedschappen, ijzerwaren, roestvaststaal en non-ferro metalen in het gehele land aan de Bouw en Industrie. Leeuwbouw heeft ruim 100 medewerkers en is ISO 14001 gecertificeerd. Door zijn gestage groei is Leeuwbouw een gerenommeerde lokale werkgever en kent het een interessant vacatureaanbod voor o.a. logistieke functies.

Leeuwbouw is onderdeel van de O. de Leeuw Groep. De O. de Leeuw Groep is sinds 1810 actief als voorraadhoudende toeleverancier in metalen en technische artikelen. De afnemers bevinden zich in de metaalsector, de bouw en verder in een breed scala aan bedrijven en instellingen. De O. de Leeuw Groep draagt het predicaat Hofleverancier sinds 1895 en is daarmee de oudste hofleverancier van Overijssel. Bij de groep werken ruim 180 medewerkers. 

Zie ook www.werkenbijodeleeuwgroep.nl 

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 22 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 23 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen gisteren