Afbeelding

Online informatie ‘ervaar het openbaar vervoer’

Algemeen

Zwolle - De Inloopspreekuren Openbaar Vervoer voor senioren worden weer online gehouden. 

Deze OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers en zelf ook op leeftijd. Ze geven uitleg over reizen met trein en bus. De vragen kunnen gaan over bijvoorbeeld het aanvragen en gebruik van een OV-chipkaart, 40 procent korting voor samen reizen, de coronamaatregelen in het OV of juist informatie over verlenging van abonnement of keuzedagen. 

Voor het deelnemen aan deze bijeenkomst is een telefoon, tablet of computer nodig met camera en microfoon. Na aanmelding via e-mail ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl of 038 – 45 40 130 wordt een inlogcode verstuurd. Vrijwilligers helpen de deelnemers eventueel telefonisch op weg.

Na deze bijeenkomst is er de mogelijkheid om een afspraak te maken met de OV-ambassadeur voor uitleg op het station en het maken van een proefreisje onder begeleiding.

Deelname kost niets. Bij een eventueel proefreisje betaalt de deelnemers de eigen reiskosten.

Ervaar het OV is een samenwerkingsverband van provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel, Arriva, Breng, OV regio IJsselmond en Syntus.

www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur

Kaart van de gebieden in Overijssel en Gelderland getroffen door de overstromingen in 1825.
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen gisteren
Afbeelding
Theatervoorstelling over het geweten van de laatste secretaresse van Hitler te zien in Odeon Algemeen 22 apr, 17:02
Afbeelding
De Passerelle, de nieuwe duurzame loopbrug over het spoor, komt naar Zwolle: Aangepast bus- en treindienstregeling Algemeen 22 apr, 15:16