Afbeelding
aangeboden door blankertshortlease.nl

Zo werkt shortlease!

· leestijd 1 minuut Algemeen

Veel mensen zijn afhankelijk van vervoer. Je hebt bijvoorbeeld vervoer nodig om op je werk te komen, om een sportclub te bezoeken of omdat je van plan bent om een weekendje weg te gaan. Het openbaar vervoer biedt helaas niet altijd uitkomst en is relatief duur. Een auto lenen is een optie, maar veel mensen zitten hier niet op te wachten. De optie shortlease blijft dan over. Shortlease is een goede manier om altijd over vervoer te beschikken. Benieuwd hoe shortlease werkt?

Shortlease in het kort 

Zoals de naam al doet vermoeden, hebben we het bij shortlease over een overeenkomst voor een korte periode. Veelal is shortlease al mogelijk vanaf één maand. Bij dit type overeenkomst lease je een auto voor korte periode. Je zit hierbij niet vast aan grote investeringen of lange contracten. Blijk je de auto echt maar korte tijd nodig te hebben? De flexibiliteit van het contract zorgt ervoor dat je de auto - zonder gedoe - weer in kunt leveren. 

Voor wie is shortlease interessant? 

Shortlease is zowel voor particulieren als voor ondernemers (shortlease zakelijk)  interessant. Als particulier kun je een auto shortleasen wanneer je deze slecht een beperkte tijd nodig hebt. Wil je niet afhankelijk zijn van het openbaar vervoer en zit je er niet op te wachten om een auto te lenen? Dan is shortlease een goede optie voor jou. 

Als ondernemer is het ook interessant om auto’s te shortleasen. Groeit het bedrijf en zijn er meer auto’s nodig omdat je meer personeel aanneemt? Of krimpt het bedrijf juist omdat het zware tijden zijn? Middels shortlease kun je hier makkelijk op inspelen, zonder dat je lange contracten hoeft aan te gaan. Ook hoef je geen grote investeringen te doen. Ook als zzp’er geniet je van veel voordelen die een shortlease contract te bieden heeft. Als zzp’er op zoek naar shortlease zzp?

Bijkomend voordeel: altijd de nieuwste auto’s 

Bij shortlease kom je vaak in de nieuwste auto’s te rijden. Wil je altijd profiteren van de nieuwste technische snufjes en vind je het belangrijk om mee te gaan met de trend? Dan is shortlease een goede optie. 

Eerst een auto shortleasen voor je deze aanschaft? 

Wellicht ben je van plan om een (nieuwe) auto te kopen. Een proefrit geeft je niet de gelegenheid om deze auto uitgebreid te testen. Shortlease is dan een goede optie. Shortlease de auto die je op het oog hebt. Na één maand heb je een goed beeld gekregen van de auto en kun je gericht een keuze maken. 

Wil je meer te weten komen over shortlease of wil je direct een auto shortleasen? Dit is mogelijk bij Blankert Shortlease in Zwolle. 

Afbeelding
Dijkexpeditie onthult toekomstplannen voor bescherming van de IJsseldijk Algemeen 1 dec., 16:28
Afbeelding
Hogeschool Windesheim viert 1-jarig bestaan ChatGPT met lancering Community of Practice voor generative AI en Windesheim.AI app Algemeen 1 dec., 15:44
Afbeelding
Advents-Kerst concert door CRK Voices Nieuws Ingezonden 1 dec., 13:43