Afbeelding

Nooterhof vier dagen in de week open

Algemeen

Zwolle - Park de Nooterhof aan de Goertjesweg gaat vanaf woensdag 31 maart weer vier dagen per week open. Woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag, en extra op tweede paasdag, telkens tussen 11.00 en 17.00 uur.

Het park en de tuinen liggen er mooi bij, dankzij het ecologische beheer door vrijwilligers. Dat kon ondanks beperkingen toch kon doorgaan. Bezoekers kunnen in het park weer genieten van de groene sfeer, en lekker spelen bij de waterspeelplaats . 

Er gelden beperkingen door de regels rond het coronavirus. Zoals anderhalve meter afstand houden. Het earthship is alleen open voor afhalen van koffie, thee, limonade en koek krijgen. De toiletten zijn ook open.

En er zijn groene zelfdoe- activiteiten. 

Nieuw:

 -Geheimen uit de Moestuin van de Nooterhof, een boekje met informatie en vragen waarmee je kunt ontdekken hoe je in de Nooterhof ecologisch en biologisch kunt  tuinieren. Voor volwassenen en kinderen vanaf 11 jaar onder begeleiding van een volwassene.

- De bijzondere zonnewijzer, zie foto, in de Nooterhof is onlangs gerepareerd. Er is een nieuw werkboekje bij. Met bouwplaten voor diverse leeftijden. Waarmee je zelf een zonnewijzer kunt maken.

In overleg met de aanwezige vrijwilligers zijn er nog enkele andere zelf- doe-activiteiten buiten. 

Zie ook: www.nooterhof.nl