Afbeelding
aangeboden door B&S Media

Op zoek naar een professionele website?

· leestijd 1 minuut Algemeen

Vandaag de dag kunnen ondernemers niet meer zonder: een professionele website. Het is namelijk hét visitekaartje dat nieuwe klanten kan binnenhalen.. Het moet representatief zijn. Het moet makkelijk in gebruik zijn. En ook de zoekmachines moeten er goed mee overweg kunnen. Wanneer je deze drie eisen kunt afvinken, is jouw organisatie goed op weg naar online succes. B&S Media Internetmarketing staat altijd voor ondernemers - in Zwolle en omstreken - klaar om een professionele website te bouwen. Hieronder vertellen wij je graag meer.

Jouw website als visitekaartje

Steeds meer ondernemers uit de regio zijn op zoek naar webdesign in Zwolle. Het hebben van een professionele bedrijfswebsite is namelijk belangrijker dan ooit. Met de komst van het mobiele internet is jouw digitale adres vaak het eerste visitekaartje dat potentiële klanten onder ogen krijgen. Het is dan ook belangrijk dat deze er representatief uitziet, makkelijk in gebruik is én de juiste informatie aanbiedt. Hiermee vergroot je de kans op een nieuwe lead - en daarmee: klant. Ook op technisch vlak moet een website goed in elkaar zitten. Niemand zit bijvoorbeeld te wachten op een pagina die langer dan twee seconden nodig heeft om te laden. Ook bij SEO en SEA is het hebben van een professionele website noodzakelijk. Domeinen, die goed in elkaar zitten, behalen namelijk hogere posities in de zoekresultaten. Dus waar wacht je nog op?

De pakketten van B&S Media

Iedere wens - en vooral: ieder budget - is weer anders. Daarom bieden wij bij B&S Media drie verschillende pakketten voor webdesign aan. Namelijk:

MKB website

Allereerst bieden wij een zogenoemd MKB website-pakket aan. Dit zijn websites, die - op basis van jouw wensen - worden gebouwd rondom een thema in WordPress. Ze dragen jouw logo en bedrijfskleuren. Daarnaast zijn ze geoptimaliseerd voor online marketing. Dit houdt in dat ze responsive zijn, snel laden, gebruiksvriendelijk zijn en dat je jouw bezoekers kunt meten. En niet te vergeten: het cms is - voor jou als ondernemer in Zwolle - makkelijk te gebruiken.

Premium MKB website

Wil je als ondernemer meer dan alleen een MKB-website rond een bepaald thema? Dan kun je er ook voor kiezen om het premium-pakket bij ons af te nemen. Onze specialisten leveren dan ook maatwerk aan, waaronder aanpassingen in het thema.

Maatwerk website

Als ondernemer kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een op maat gemaakte website te laten bouwen. Onze specialisten gaan dan een compleet nieuw ontwerp voor jouw bedrijf ontwikkelen. Dit gebeurt op basis van een mood- en styleboard. Ook maken we gebruik van wireframes. Een voordelig extraatje: je krijgt hierbij ook toegang tot onze eigen online marketingdashboard!

Waarom een website laten maken door B&S Media?

In Nederland zijn verschillende bureaus voor webdesign actief. Waarom zou je - bij het laten maken van een professionele website - juist voor B&S Media Internetmarketing kiezen? Het grote voordeel van dit bureau is dat ze ruim 13 jaar ervaring hebben met het vak. Naast het bouwen van websites zijn ze ook specialist in online marketing. Ze zien dan ook waar er voor jouw bedrijf in Zwolle nog kansen liggen. Daarnaast geniet je van: 

  • Hoogwaardige service; 
  • Betrokken bij jouw bedrijf; 
  • Persoonlijke samenwerking; 
  • Kwalitatieve campagnes; 
  • Specialistische kennis; 
  • Passie voor het vak.