Afbeelding
Foto: Suus' FotoSjop

‘KroeseWevers tekent partnerschap met Golfclub Zwolle’

· leestijd 1 minuut Algemeen

Zwolle - KroeseWevers accountants en adviseurs is partner van Golfclub Zwolle geworden. Met dit partnerschap bundelen KroeseWevers en Golfclub Zwolle hun krachten: naast het ondersteunen en adviseren middels de multidisciplinaire dienstverlening werkt KroeseWevers met Golfclub Zwolle aan de zichtbaarheid bij- en verbinding met zakelijk Zwolle en omgeving. “Het verbinden van onze netwerken biedt meerwaarde voor ondernemers en voor liefhebbers van de golfsport in de regio”, zegt Gé Satink, directeur van KroeseWevers. 

KroeseWevers is al lange tijd gevestigd in de regio Salland, met vestigingen in Deventer en Raalte. Sinds 1 januari 2019 heeft KroeseWevers ook een vestiging in Zwolle. “Sindsdien kunnen we ondernemers in deze regio volledig ontzorgen met een breed, financieel dienstenaanbod. In regio Zwolle is er ook toename in de vraag om financiële processen te digitaliseren en automatiseren om zo financiële prestaties snel inzichtelijk te maken: een onderscheidende expertise van KroeseWevers”, vertelt Gé Satink, directeur accountancy van KroeseWevers. 

Door het partnerschap met Golfclub Zwolle aan te gaan, investeert KroeseWevers in haar zichtbaarheid bij onder andere het mkb in Zwolle en omgeving. Tevens levert KroeseWevers op deze wijze een maatschappelijke bijdrage door financieel in de club te investeren.

Golfclub Zwolle groeit, net als KroeseWevers. De interesse in golf neemt weer toe en de toename in ledenaantallen zet zich voort. “Door middel van financiële ondersteuning enerzijds en dienstverlening anderzijds kunnen we een bijdrage leveren aan deze groei, want vitaliteit staat bij ons hoog in het vaandel”, aldus Gé Satink. Voor Golfclub Zwolle is de groei van het ledenaantal reden om de club verder te professionaliseren, zodat de club door kan blijven groeien. 

Ook is Golfclub Zwolle bezig met de oprichting van Businessclub ‘De Swolsche’. Bedrijven uit Zwolle en omgeving vinden in deze businessclub een uniek en krachtig netwerk dat onlosmakelijk is verbonden aan de golfsport. Volgens directeur Jelle Paauw van Golfclub Zwolle biedt het partnerschap met KroeseWevers meerwaarde voor alle betrokken partijen. “Zo kunnen we vitaliteit en ondernemerschap op een natuurlijke manier met elkaar verbinden en ondernemers en sportliefhebbers bij elkaar brengen. Van daaruit kunnen in de regio weer interessante en inspirerende nieuwe samenwerkingen ontstaan”, verwacht directeur Jelle Paauw van Golfclub Zwolle. 

Over Golfclub Zwolle

Golfclub Zwolle bestaat sinds 1985 en is gelegen naast de Wythmenerplas. Op het terrein van circa 75 hectare bevindt zich een 18 holes baan en volwaardige trainingsfaciliteiten. Behalve het dagelijks faciliteren van golf voor ruim 800 leden en bezoekers, heeft het clubhuis van Golfclub Zwolle een metamorfose ondergaan en is thuisbasis geworden van Brasserie de Afslag. Een open en voor iedereen toegankelijke horecagelegenheid voor terrasbezoek, lunches, diners en (zakelijke) bijeenkomsten in combinatie met golf. Veel golfers uit de regio Zwolle hebben de weg (weer) gevonden naar de golfclub; de club heeft meer dan 100 nieuwe leden verwelkomd dit jaar. 

Over KroeseWevers

KroeseWevers accountants en adviseurs heeft 8 vestigingen in Noord- en Oost-Nederland. Met meer dan 400 adviseurs en accountants en meer dan 40 jaar ervaring ondersteunen en adviseren wij ondernemers op het gebied van accountancy, belastingen, corporate finance, personeel & salaris, subsidies en andere vraagstukken in iedere ondernemingsfase.