Ton ter Bekke (links) ontvangt uit handen van voorzitter Rinke Beverwijk een bos bloemen en een kistje wijn.
Ton ter Bekke (links) ontvangt uit handen van voorzitter Rinke Beverwijk een bos bloemen en een kistje wijn. Foto:

Afscheid Ton ter Bekke van Ondernemersclub Marslanden

Algemeen

Zwolle - Met de overhandiging van een mooie bos bloemen en een kistje wijn bedankte Rinke Beverwijk, voorzitter van de OCM, Ton ter Bekke voor zijn inspanningen voor de OndernemersClub Marslanden. Eind december 2020 stopte Ton na 32 jaar met zijn werkzaamheden voor de OCM. 

Sinds 1978 was Ton ter Bekke eerst als bestuurslid en later in de functie van bestuurssecretaris betrokken bij de oprichting en ontwikkeling van de ondernemersvereniging van bedrijventerrein De Marslanden in Zwolle. Ton had vorig jaar aangegeven te willen stoppen met zijn wekelijkse werkzaamheden. Eerder was Ton ook al actief als bestuurssecretaris bij andere ondernemersverenigingen in Zwolle.

Voorzitter Rinke Beverwijk prees Ton om zijn verbindende rol tussen de ondernemers en tussen overheidsorganisaties en de ondernemers. “Als oud-wethouder kent hij de gemeentelijke organisatie als geen ander en in de loop der jaren heeft hij gezorgd voor een goede samenwerking tussen de ambtenaren en de ondernemers. En voor onze club had hij alle stukken altijd keurig op orde en werkte hij zeer nauwgezet. Dat is ontzettend prettig voor een bestuur.” 

Bij de eerstvolgende bijeenkomst, die wordt gehouden wanneer de leden elkaar weer fysiek mogen ontmoeten, zal het bestuur uitgebreider stilstaan bij de inzet van Ton voor de vereniging en kunnen de leden persoonlijk afscheid nemen.

Binnen de geledingen van de OCM heeft het bestuur een nieuwe secretaris gevonden in de persoon van Richard Marissen. Hij is met zijn communicatiebureau Comma al tientallen jaren lid van de ondernemersvereniging en is nu namens het bestuur van de OCM contactpersoon voor (nieuwe) leden en externe organisaties.

Afbeelding
'Zwolle deelt vakanties' wil iedereen een keer op vakantie laten gaan Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Toeristenbelasting in Zwolle met 25 procent gestegen Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Verschillende verkeersmaatregelen op zaterdag 2 maart vanwege Ster van Zwolle en betoging Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Gewaagd project in voormalig provinciehuis verdient de Pluim Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Raad van State: 'Tijdelijk afzien van handhaving PAS-melders mag, mits goed gemotiveerd' Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Zangers gezocht voor Die Fledermaus.nu Algemeen 23 uur geleden