Bierproeverij
Bierproeverij

Leo Club Zwolle verkoopt bierpakketten voor Jeugdcircus Pavarini

Algemeen

Zwolle - Leo Club Zwolle levert het hele jaar nog bierpakketten waarvan de opbrengst ten goede komt aan Jeugdcircus Pavarini. 

Door corona is het niet mogelijk om weer een live Leoktoberfest te vieren, zoals vorig jaar. Daar konden vier verschillende bieren worden geproeft en werden fusten geveild. De bierproeverij is nu voor thuis te bestellen. In een doos zitten vier in Zwolle gebrouwen bieren, plus kaas en worst. Een doos kost 20 euro, daarvan gaat 5 euro naar het Jeugdcircus.

Jeugdcircus Pavarini s een bruisende stichting vol met talenten in verschillende leeftijdsgroepen. Al 30 jaar wordt er voor gezorgd dat kinderen uit alle bevolkingsgroepen op een leuke, gezellige en veilige manier met elkaar sporten.
Er worden allerlei circustechnieken, zoals acrobatiek, jongleren, éénwieleren, kogellopen en luchtwerk gebruikt.
Het jeugdcircus is ooit onderstaan als een sociaal project in de wijk Holtenbroek. Vandaag de dag trekt Pavarini leden aan uit de gehele Zwolse regio.

In 2021 bestaat Pavarini 30 jaar, normaal gesproken zouden zij dit vieren met een voorstelling in Odeon. Vanwege Covid-19 is dit waarschijnlijk geen haalbare optie. Daarom gaan zij een film maken waarin zij circusoptredens en markante plekken in Zwolle combineren. In de film zullen alle kinderen een rol krijgen, waarmee zij invulling geven aan hun belangrijkste doel: ieder kind een podium geven om te stralen.

Pakketten bestellen kan via www.leoclubzwolle.nl/event/bierproeverij-2020/