Afbeelding
Foto: Hans Smit

Seksshop sponsort leden van boulevereniging

Algemeen

ZWOLLE – Spelers Ron Zwiers en Frank Overweg van jeu de boulesvereniging het Zuiderboeljte gaan met een bijzondere shirtsponsor op 13 november hun wintercompetitie in: seksshop Erotica Xqclusive aan de Ossenmarkt.

“Het is wel bijzonder, we hebben het eerder gezien bij voetbalclub Emmen”, vertelt Zwiers lachend. Via een kennis kwam hij bij de minder voor de hand liggende sponsor. “Het is sowieso lastig voor ons om sponsors te vinden. Omdat er bij petanque meestal sprake is van wat oudere leden, kan het hier ook. Jongeren onder achttien mogen de shirts niet dragen. De sponsor is er blij mee; hij had al eerder een voetbalclub willen steunen, maar dat is niet doorgegaan.”

Ambitie

Het team van twee spelers komt uit in de wintercompetitie van de tweede klasse in het district Oost. Ambities hebben ze zeker. “We willen hogerop”, zegt Zwiers. “Onze ambitie is echt landelijk te gaan spelen. In onze competities moet je een herkenbaar tenue aan. Hoewel het Zuiderboeltje als gebruikelijke clubkleur groen heeft, spelen wij in zwarte shirts met rooie opdruk. De sponsor zorgt voor een goede kwaliteit polo, shirt en vest én een bedrag voor de vereniging.”

Zwiers en Overweg hebben zich dit seizoen minimaal promotie ten doel gesteld. Het Zuiderboeltje telt 94 leden en dat aantal groeit nog steeds. Zwiers: “Dat is ook de reden waarom de sponsor ons graag wil ondersteunen.”

Afbeelding
Stichting Vier het Leven wil ouderen onbezorgd laten genieten van culturele uitstapjes Algemeen gisteren
Afbeelding
Grote deelname IJsselheem aan Triathlon Zwolle Ingezonden 25 sep., 20:20
Afbeelding
Deltion College en Zwolse culturele instellingen werken samen aan cultuureducatie Algemeen 25 sep., 17:16