Afbeelding
Foto: Eigen foto

Familie zet actie op voor onfortuinlijke Riny en Bettie

Algemeen

ZWOLLE - Het nieuwe jaar is niet goed begonnen voor ‘ome Riny en tante Bettie’ Spanhak. Hun auto ging op Oudejaarsavond aan de Werkerlaan voor hun ogen in vlammen op. 

Om ze een hart onder de riem te steken, hebben familieleden een actie bedacht. Riny en Bettie zijn allebei fanatieke wandelaars en zetten zich vaak in voor de wandelvereniging en wandelevenementen. Het zou dus logisch zijn een wandeltocht voor ze te organiseren. Helaas is dit vanwege de huidige corona-maatregelen niet mogelijk. Daarom heeft de familie het volgende bedacht.

Wandeltocht

Op zaterdag 5 februari loopt iedereen die ze een warm hart toedraagt vanuit zijn eigen huis een mooie tocht. Voor onderweg kopen de deelnemers bij de organisatoren een tasje. Daarin zit in ieder geval een flesje water, een appel, wat lekkers en een herinneringsmedaille. Mogelijk komt daar nog meer bij. De kosten hiervoor zijn 10 euro per persoon. De opbrengst hiervan komt ten goede aan Riny en Bettie als bijdrage voor een andere auto.

Medaille

Aanmelden kan tot zondag 30 januari via e-mail mylona_h@hotmail.com. Op zaterdag 5 februari worden de tasjes aan huis gebracht en kunnen de deelnemers na een heerlijke tocht de medaille om hun nek hangen.