Afbeelding
Eigen foto

Opleiding Green design van Zone.college in actie voor de Oekraïne

Algemeen

ZWOLLE - Studenten en docenten van de opleiding Green design zijn geraakt door de gebeurtenissen in de Oekraïne. Ze hebben daarom een actie opgezet om geld in te zamelen voor giro 555. Op donderdag 31 maart gaan de studenten de straat op om op verschillende plekken in Zwolle tulpen te verkopen voor dit goede doel. 

Op donderdag 31 maart staan de studenten tussen 12.00 en 15.00 uur op drie plekken in Zwolle. Dit zijn: het Lübeckplein, de ingang van het station en op de Grote Markt. Ze verkopen de tulpen voor 4,50 euro per bos. In verband met de veiligheid van de studenten en het gemak voor de klant kan er alleen digitaal betaalt worden.

Voor deze actie is de samenwerking gezocht met de firma van Meer uit Creil. Zij staan helemaal achter deze actie en leveren de tulpen daarom tegen inkoopprijs. 

Op het Instagram-kanaal van de opleiding @green.design_college wordt na afloop van de actie bekend gemaakt wat de opbrengst is. 

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 21 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 22 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 23 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen gisteren
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14