Afbeelding
Foto: Stichting MS Research

Tweede editie ‘Night Skate voor MS’ in park Wezenlanden

Algemeen

ZWOLLE - Zwollenaren die willen skaten voor het goede doel kunnen 8 juli in de agenda noteren. Op die dag vindt in Park de Wezenlanden de ‘Night Skate voor MS’ plaats. 

Ook de olympisch schaatskampioenen Ronald en Michel Mulder zullen aanwezig zijn op deze tweede editie van het evenement. Dat doen ze samen met in elk geval honderd andere deelnemers.  

In Nederland hebben 25.000 mensen MS. Deze ziekte aan het centrale zenuwstelsel is nog steeds niet te genezen. Sinds 2014 zijn Ronald en Michel ambassadeurs van Stichting MS Research, die zich inzet voor het financieren van wetenschappelijk onderzoek naar MS. Na afloop van de tocht nemen de broers Mulder namens Stichting MS Research de cheque in ontvangst met de voorlopige opbrengst van de avond en worden verschillende leuke sportitems van de olympisch kampioenen en andere items verloot. 

Night Skate voor MS’ op vrijdag 8 juli begint om 19.30 uur. De tocht duurt ongeveer tweeënhalf uur en dat is inclusief een korte pauze. De kosten voor deelname bedragen vijf euro en zijn te voldoen op de avond zelf. Het gehele bedrag komt ten goede aan MS-onderzoek. Helmen en skates kunnen bij de start geleend worden als je die als deelnemer niet zelf hebt. Inschrijven kan via nightskatezwolle.nl.

Afbeelding
Ouderenzorg IJsselheem met aandacht: Roland over zijn keuze voor ouderengeneeskunde Partnerbijdrages 15 uur geleden
De rechtbank in Zwolle.
Boete voor verkeersongeval met drie slachtoffers in Kampen Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Lokale initiatieven gezocht voor donaties ter waarde van 50.000 euro Algemeen 20 uur geleden