Kerstartikelen in alle soorten, maten en kleuren zijn te koop voor zeer lage prijzen.
Kerstartikelen in alle soorten, maten en kleuren zijn te koop voor zeer lage prijzen. Foto: Derk Mulder

Dorcas Winkel Hattem organiseert feestelijke kerstmarkt

Algemeen Ingezonden

Hattem – In de Dorcas-kringloopwinkel Hattem is vanaf 11 oktober een feestelijke kerstmarkt ingericht. Kerstartikelen in alle soorten, maten en kleuren zijn te koop voor zeer lage prijzen. Bezoekers kunnen een gratis kop koffie pakken. 

De kringloopwinkel wordt gerund door vrijwilligers en de opbrengst is voor het goede doel. Dorcas is een christelijke organisatie voor noodhulp en internationale samenwerking. Dorcas komt in actie bij armoede, uitsluiting en crisis en creëert mogelijkheden voor mensen en gemeenschappen om tot bloei te komen. Dorcas heeft verspreid over heel Nederland 43 kringloopwinkels. De opbrengsten komen ten goede aan projecten die Dorcas uitvoert in Afrika, Oost-Europa en het Midden-Oosten. Duizenden vrijwilligers en klanten dragen zo bij aan het werk voor mensen in nood.

Dorcas Winkel Hattem is gevestigd aan de Zuiderzeestraatweg 21B, achter de Welkoopwinkel. De openingstijden zijn dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur en woensdag van 10.00 tot 13.00 uur.

Wethouder Van Willigen: "Ouders en kinderen worden zo sneller geholpen en hoeven niet door diverse hulpverleners te worden gezien."
Zwolse Proeftuin Samenspel in de wijk sluit beter aan bij jeugdhulpvragen van gezinnen en leidt tot meer maatwerk Algemeen 16 mei, 14:52
Afbeelding
Hier geen fietsen plaatsen, we spuiten hem blauw Algemeen 16 mei, 13:24
Afbeelding
Fietsen voor het goede doe Algemeen 16 mei, 12:08