Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Maak kennis met de veelzijdige collectie van Volare Exclusieve Damesmode

Algemeen

Hanneke van Sluis van Volare Exclusieve damesmode aan de Oude Vismarkt in Zwolle, nodigt u hierbij van harte uit om de nieuwe najaarscollectie te komen bekijken. In haar gezellige winkel heeft ze in de afgelopen jaren mooie collecties kunnen presenteren. Ook dit seizoen is dat weer gelukt. Hanneke heeft namelijk ook dit seizoen weer een schitterende collectie voor u samengesteld. 

De collectie is aangevuld met kleding van de mooie Italiaanse modehuizen Tricot Chic en Foresti.Maar ook de lekkere warme truien van Repeat, Windsor en Luisa Cerano in diverse garens en kleuren liggen in de winkel.
Dit seizoen is er weer een grote collectie van wollen mantels van Cinzia Rocca. En daarnaast ook nog de wind -en waterdichte jassen van het Noorse merk UBR. De exclusieve gelegenheidsjurken van Linea Raffaelli zijn er in diverse modellen en worden gratis voor u, indien nodig, op maat vermaakt.

Bent u nog op zoek naar een presentje voor de aankomende feestdagen? Wat te denken van een schitterende lederen tas van Abro? Ze zijn er in vele modellen en kleuren. Ook heeft Volare de grootste collectie oorbellen van Lott voor de regio.

Kortom, redenen genoeg om even gezellig langs te komen in de winkel van Volare aan de Oude Vismarkt in hartje Zwolle en laat u verrassen door hun nieuwe collectie.

Dit is een partnerbijdrage van Volare Exclusieve Damesmode
Oude Vismarkt 21b
8011 TA Zwolle
Tel: 038 303 00 78
Internet: www.volaremode.nlWim Mossel