Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Meld je aan voor de Online Bespaarshow

· leestijd 1 minuut Algemeen

Vanavond om 20.00 uur is de eerste Online Bespaarshow van de gezamenlijke Zwolse bewonersinitiatieven. Energiebesparing kan ook fun zijn, is de boodschap van showmaster Olaf Heinen en energiecoach Irene Eisink.Het webinar wordt, in de geest van de grote showprogramma’s van weleer, gepresenteerd door showmaster Olaf Heinen. 


Link naar PDF bestand

Samen met energiecoach Irene Eisink geeft hij tips en trucs waarmee Zwollenaren snel en eenvoudig energie kunnen besparen. Op theatrale wijze legt het duo uit hoe je slim je CV-ketel kunt instellen, hoe je de radiatoren beter kunt laten werken, en nog veel meer. Met een aantal simpele maatregelen en door wat dingen voortaan anders te doen in huis, kun je algauw zo’n 200 kuub gas besparen! Ook zijn er mooie energiebesparende prijzen te winnen, zoals infraroodpanelen, bankdekens en warme sloffen. De Online Bespaarshow is er voor woningeigenaren én huurders. Het programma is alleen met een speciale link te volgen, die na aanmelding per mail wordt toegestuurd.Aanmelden kan op de website van Blauwvingerenergie: www.blauwvingerenergie.nl

Besparings Roadshow

Morgen (Zaterdag 29 oktober) trekt de Besparings Roadshow veel Zwolse wijken door om gratis materialen uit te delen waarmee je energie kunt besparen. Ook nu zijn er weer leuke prijzen te winnen.

Arjan Spaans, wethouder Energietransitie, geeft het startsein voor de Zwolse wijkacties om 10 uur in het winkelcentrum van Westenholte. Met behulp van het Rad van Fortuin deelt de wethouder de eerste energiebesparende maatregelen uit aan de gelukkige winnaars.

In Aa-landen, Assendorp, Berkum, Dieze, Holtenbroek, Stadshagen, Westenholte en Zwolle-Zuid staan vrijwilligers met een opvallende bakfiets of omgebouwde stadsbus in de ochtend of middag in de wijk.

Kijk hieronder wanneer de show er in jouw wijk staat. Staat jouw wijk er niet bij? Dat maakt niet uit, je kunt gewoon naar het dichtstbijzijnde punt toegaan. De Besparings Roadshow is bedoeld voor alle Zwollenaren!

Zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur • Aa-landen, winkelcentrum Aa-landen (Dobbe 26) • Assendorp, bij de Jumbo (Assendorperstraat 7) • Berkum, winkelcentrum (Campherbeeklaan 54) • Dieze, Koffi ehuis Bij Siem (Simon Slingelandtplein 38) • Westenholte, winkelcentrum Westenholte bij de Jumbo (Petuniaplein 23) Zaterdagmiddag van 13:00 tot 15:00 uur • Dieze, Koffi ehuis Bij Siem (Simon Slingelandtplein 38) • Holtenbroek, winkelcentrum Holtenbroek (Bachplein 2) • Stadshagen, winkelcentrum Stadshagen bij de trap (Wade) • Zwolle-Zuid, winkelcentrum Zwolle-Zuid bij Albert Heijn (Pijmanstraat 18)

Meer informatie op de website van Blauwvingerenergie: www.blauwvingerenergie.nl

De Online Bespaarshow en de Besparings Roadshow zijn acties van de gezamenlijke Zwolse wijkinitiatieven, ondersteund door de gemeente Zwolle. Wil je weten wat de initiatieven in jouw wijk allemaal doen? Kijk op www.zwolle.nl/wijken

Gerard Meijeringh