Afbeelding
Eigen foto

Debatten gemeenteraad over stadsontwikkeling en klimaat

Algemeen

ZWOLLE - De gemeenteraad houdt maandag 16 januari twee themadebatten. Vanaf 19.30 uur is er in de Raadzaal een themadebat Fysieke leefomgeving & Stadsontwikkeling. Tegelijkertijd is er in de Thomas a Kempis-zaal een themadebat Klimaat & Energie.

Voor een themadebat worden verschillende informatieve nota’s binnen hetzelfde thema geagendeerd. Hiermee wordt beoogd de mogelijkheden voor debat over informatienota’s op meer strategisch, kaderstellend niveau, te verruimen.

Een themadebat staat in het teken van standpuntverkondiging, maar geeft ook de mogelijkheid voor het stellen van strategische en beleidsinhoudelijke vragen aan het college en voor het aankondigen en bespreken van moties. Raadsleden kunnen tijdens een themadebat op alle geagendeerde nota’s ingaan.

Inspreken over een onderwerp bij het themadebat Fysieke leefomgeving & Stadsontwikkeling kan bij de start van de vergadering vanuit de Raadzaal. Voor het themadebat Klimaat & Energie kan worden ingesproken bij de start van de vergadering vanuit de TaK-zaal.

De uitgebreide agenda’s en de informatienota’s per themadebat zijn te bekijken via www.zwolle.nl.

Aanmelden voor het inspreken kan tot maandag 16 januari 10.00 uur via raadsgriffie@zwolle.nl. Inbreng per e-mail over deze onderwerpen moet ook voor dit tijdstip binnen zijn

Afbeelding
Afscheid met een 'gouden randje' van een trouwe klant Partnerbijdrages 4 uur geleden
Afbeelding
Waterleiding springt in Celestraat; wateroverlast in verschillende straten in Assendorp 112 14 uur geleden
De beide clubmannen Fred van Dam (links) en Hans de Groot (beiden staand) hopen op veel nieuwe aanmeldingen.
Veelzijdige Toerclub Swolland is hard toe aan nieuw fietsbloed Sport 16 uur geleden