Afbeelding
Foto: Berber

Speelotheek Zwolle zoekt vrijwilligers

Algemeen

ZWOLLE - Speelotheek Zwolle is op zoek naar vrijwilligers. “Help Speelotheek Zwolle twee keer per maand drie uurtjes mee op de vrijdagmiddag van 14.30 tot 17.30 uur met het tellen, innemen, uitgeven en sorteren van het speelgoed”, aldus Speelotheek Zwolle. 

De speelotheek werkt hetzelfde als een bibliotheek, alleen leen je hier geen boeken maar speelgoed. Kinderen van 0 tot 12 jaar kunnen onder andere kiezen uit buitenspeelgoed, bordspellen, verkleedkleren en puzzels. Als vrijwilliger help je bij het innemen en uitgeven van het geleende speelgoed. Daarnaast controleer je of het speelgoed compleet is en zet je het weer terug in de juiste categorie. Zo heeft een ander kindje er weer plezier van. 

Kijk voor meer informatie over de speelotheek op speelotheekzwolle.wixsite.com/leentjebuur of volg Speelotheek Zwolle op Instagram. 

Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om langs te komen in het gebouw van Speeltuinvereniging Assendorp aan de Geraniumstraat 1a tijdens openingstijden. Of stuur een mail naar leentjebuur@gmail.com.

Gerard Meijeringh