Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Voorspeeldag Muziekdocenten Collectief Dubbelgreep

Algemeen

ZWOLLE - Op zaterdag 25 maart spelen leerlingen, zowel kinderen als volwassenen, van Dubbelgreep in de Doopsgezinde kerk aan de Wolweverstraat 9 in Zwolle.

De Dubbelgreepdag begint om 10.00 uur met een programma dat wordt verzorgd door verschillende pianisten. Er zijn werken te horen van onder andere Chopin, Bach en Queen. Om 13.00 uur zijn er zangers en zangeressen te beluisteren. Zij zingen liederen van onder andere Brahms, Mozart en nummers van Within Temptation en Pocahontas. 

Om 17.00 uur volgt er een gemengd uur, waarin verschillende instrumenten, zoals de dwarsfluit, accordeon, piano en gitaar te horen zijn. De dag wordt om 20.15 uur afgesloten met een voorspeelavond voor volwassenen. Hier zullen verschillende instrumentalisten en zangers muziek laten horen uit diverse stijlperiodes. 

Publiek is van harte welkom om tijdens deze Muziekmarathon te komen luisteren. De toegang is vrij, een kleine bijdrage na afloop wordt op prijs gesteld.

Informatie over de lessen, docenten en hun instrumenten is te vinden op: www.dubbelgreep.nl

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Celstraf geëist voor inbraken bij apothekers door 'man in geldnood' Algemeen 22 uur geleden
Foto concert 2022
Meezingconcert smartlappenkoor vluchten kan niet meer. Een avond vol gezelligheid die u niet wilt missen. Nieuws Ingezonden 22 uur geleden
Afbeelding
Loop mee met een ervaren gids en ontdek de natuur in Zwolle Nieuws Ingezonden 22 uur geleden