Afbeelding
Foto: Jan Wout Wolfkamp /Nortoir

Beatbox opent de deuren tijdens Open Dag van Social Dance op zaterdag 8 april in Zwolle

Algemeen

ZWOLLE - Op zaterdag 8 april gaan de deuren van creatieve broedplaats Beatbox open voor de eerste Open Dag van Raw Essence en Social Dance. Beatbox werd geopend in coronatijd en is inmiddels bijna drie jaar open. Wekelijks werken vele bezoekers in Beatbox aan hun skills op het gebied van songwriting, performance en muziekproductie. De gratis Open Dag van Beatbox is 12.00 tot 18.00 uur.

De focus tijdens deze Open Dag ligt bij een van de partners die gebruik maakt van Beatbox: Social Dance. Dit is dé dansschool gespecialiseerd in urban dansstijlen. Met Social Dance kan Beatbox meerdere keren per week een divers aanbod van urban dansstijlen op alle niveaus geven. Van reguliere lessen voor het instapniveau tot masterclasses, gegeven door professionals en speciale programma’s voor (regionaal) toptalent. Tijdens de Open Dag is er een uniek programma met verschillende workshops waaronder Hip-Hop Freestyle, Breakdance en HipHop Kids. 

Social Dance is als dansschool uniek voor de regio en gespecialiseerd in Freestyle Class, een relatief nieuwe dansvorm geïmplementeerd in bestaande urban dansstijlen zoals hiphop en house dance. Ook kan je in Beatbox terecht voor lessen hiphop choreografie, house dance en gaat Social Dance zich uitgebreid richten op talentontwikkeling en alle facetten die daarbij horen. Naast Social Dance zal ook Raw Essence zich presenteren! De Open Dag is gratis te bezoeken in Beatbox in het pand van Dock24 aan de Gasthuisdijk 24. Meer informatie via www.beatbox.nl

Gerard Meijeringh

Uitzicht over de Wiessenbergsche kolk
Voorjaar in de IJsseluiterwaarden bij Hattem, wandelen rond de Wiessenbergsche Kolk Nieuws Ingezonden 11 uur geleden
Afbeelding
Gratis workshop Moodboard maken bij Creaclub Pierik Nieuws Ingezonden 13 uur geleden
Afbeelding
Productiehuis De Verhalenboot houdt twee minifestivals op 25 en 26 mei Algemeen 14 uur geleden