Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Bart de Smidt en Michel Lighthart van Hypotheekshop Zwolle Centrum, Stadshagen en Emmeloord franchisenemers van het jaar

Algemeen

LUNTEREN - Franchisenemers Bart de Smidt en Michel Ligthart zijn dinsdag 4 juli uitgeroepen tot franchisenemers van het jaar door Marloes Verbaan, formulemanager bij Ingage Franchise. “Deze franchisenemers onderscheiden zich door hun sterk toekomstgerichte visie waarbij hun klant altijd centraal staat. Ze ondernemen met passie, zijn ambassadeurs op het gebied van de inzet van artificial intelligence (AI) en bouwen aan langdurige klantrelaties.” Op de jaarlijkse bijeenkomst voor franchisenemers, dit keer in de Werelt in Lunteren, namen zij de titel op zich.

Dit jaar vieren Bart en Michel hun 15-jarig jubileum als franchisenemers van De Hypotheekshop. In 2008 startten zij samen hun eerste Hypotheekshop vestiging in het winkelcentrum Stadshagen in Zwolle. Kort daarna openden zij een tweede vestiging in Zwolle Centrum en ze zijn sinds dit jaar ook actief in Emmeloord met een zogeheten digitale vestiging.


Bart de Smidt en Michel Lighthart hebben onlangs de op AI gebaseerde Online Hypotheekmodule geïntroduceerd. Hiermee kunnen starters geautomatiseerd hypotheekadvies krijgen. Daarom heeft Formulemanager Marloes Verbaan speciaal voor deze gelegenheid de AI technologie vertaald naar de strategie en kernwaarden van De Smidt en Lighthart.

Bart de Smidt en Michel Lighthart waren positief verrast. “Fantastisch dat De Hypotheekshop onze manier van ondernemen waardeert met als speerpunt dat we onze klanten centraal stellen en dat we voorop lopen met nieuwe initiatieven. De Online Hypotheekmodule is hier het laatste voorbeeld van. Ook zijn wij super trots op ons team, want dit bereik je met elkaar. Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en gaan voor onze klanten door het vuur. Hier doen we echt dingen samen en dat maakt ons een ambitieuze club mensen. Het is toch prachtig om hier deelgenoot van te zijn”, aldus het tweetal.

Gerard Meijeringh