Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Ronald Mulder aan de slag bij CSE

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE - CSE Topsportaccommodatie Nederland heeft een bekende naam toegevoegd aan het team. Ronald Mulder, voormalig Nederlands langebaanschaatser en inline-skater, is gestart als leraar Bewegen, Sport en Maatschappij (BSM). 

Met een indrukwekkende carrière in de sport heeft Ronald Mulder drie keer de eer gehad om Nederland te vertegenwoordigen op de Olympische Spelen. Een van zijn meest memorabele prestaties omvat een welverdiende bronzen medaille op de Olympische Spelen van 2014 in Sochi. Daarnaast kan hij zich wereldkampioen, Europees kampioen en nationaal recordhouder op de 500 meter noemen. 

“Wat Ronald extra bijzonder maakt, is zijn toewijding aan het onderwijs. Voordat hij aan zijn topsportcarrière begon, was hij al actief in het onderwijs. Na zijn opleiding aan de CALO in Zwolle heeft hij met veel enthousiasme gewerkt bij SportService Zwolle. Deze unieke combinatie van ervaring als leraar en zijn eigen topsportachtergrond maakt hem de ideale persoon om talenten te inspireren en te motiveren,” vertelt Anje Boogerd, teamleider Sport. 

Na zijn afscheid van de topsport ontdekte Ronald Mulder al snel dat hij zowel het schaatsen als het onderwijs miste. Daarom heeft hij met volle overtuiging gekozen om weer in het onderwijs te stappen. Hij wordt gedreven door de gedachte dat talenten die BSM kiezen, dezelfde passie voor sport delen. 

In zijn lessen wil Ronald Mulder niet alleen sporttechnieken overdragen, maar ook de mentaliteit van een topsporter. Voor hem betekent topsport gaan voor je passie en bereid zijn alles te geven om je doelen te bereiken. Hij is vastbesloten om onze prachtige doelgroep te inspireren en zijn passie voor sport met hen te delen. “Het is fantastisch om een gedreven en ervaren Zwolse professional als Ronald Mulder in ons team te hebben. We kijken uit naar zijn bijdrage aan de ontwikkeling en inspiratie van onze talenten.”

Gerard Meijeringh

Vlnr: Sportwethouder Michiel van Willigen, burgemeester Peter Snijders, Bram van Polen, burgemeester Jeroen Joon van Harderwijk en sportwethouder Marcel Companjen van Harderwijk.
Bram van Polen krijgt Erepenning Zwolle Algemeen 19 mei, 22:42
Bram van Polen op de schouders van de trouwe supporters.
Nog een keer alles en allemaal voor Bram van Polen Sport 19 mei, 19:28
Uitzicht over de Wiessenbergsche kolk
Voorjaar in de IJsseluiterwaarden bij Hattem, wandelen rond de Wiessenbergsche Kolk Nieuws Ingezonden 19 mei, 17:09