Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Slim Digitaal aan de Bak: werk slimmer met de kracht van digitale technologieën

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE - Of je nu een dienstverlener bent, een maakbedrijf, particulier of een zorginstelling, één ding is zeker: digitale technologie is de sleutel tot het leveren van betere kwaliteit, efficiënter werken en het creëren van een aangenamere werkomgeving voor je medewerkers en jezelf. Om ondernemers, managers, studenten en particulieren te helpen om deze digitale transformatie te realiseren, organiseren ruim 20 ICT en e-commerce partners ‘Slim Digitaal aan de Bak’. Hét evenement voor Regio Zwolle waar de bezoeker concrete hulpmiddelen en kennis opdoet over digitalisering in informele setting.

Slim Digitaal aan de Bak is een gezamenlijk initiatief, gericht op het helpen van ondernemers, managers, particulieren en studenten om de wereld van digitalisering te verkennen en effectief te benutten. We begrijpen allemaal dat digitaliseren cruciaal is, maar niet iedereen weet waar te beginnen. Welke tools zijn geschikt voor jou? En hoe kun je ze effectief inzetten? Onze samenwerkende partners en vooraanstaande sprekers zullen je tijdens Slim Digitaal aan de Bak voorzien van de tools en kennis die je nodig hebt om direct slim digitaal aan de slag te gaan. Slim digitaal aan de bak is een gratis te bezoeken event, wel moet je je op voorhand registreren.
Leer van experts
We laten je graag inspireren door vooraanstaande experts uit het vakgebied. Zo zullen Jacco Vonhof (Voorzitter van MKB Nederland), Anke den Ouden (CEO van Microsoft Nederland) en Lotte de Bruijn (CEO van NL Digital) in gesprek gaan met dagvoorzitter Milou van Elburg over de kansen en uitdagingen die in de digitale wereld op je liggen te wachten. Daarnaast zal Michael Kimmijser (Director Small, Medium & Corporate Business bij Microsoft) een keynote verzorgen over “De digitale ruggengraat van het MKB: Kansen en uitdagingen.”. Tijdens de breakoutsessies laten onze partners je kennismaken met de nieuwste technologieën en tools. Enkele breakoutsessies zijn; ‘hacken doe je zo!’, ‘Reis naar AI’ of ‘Toekomstgericht ondernemen op basis van je eigen data’. Als je direct aan de slag wilt, biedt het Call to Action-plein praktische handvatten voor het digitaliseren van bijvoorbeeld je bedrijfsprocessen.

Gerard Meijeringh